Monday, 25 April 2011

TraVel+eXam

Gd morning (xmorning sgtla, huhu).... harini d staff baru kat ofis, partner aku la... huhuh..sronoknye da d partner, xdder la aku kne wat sorang2 lg (slps bdk tu xder lg).... 

nak crite psl entry kat ats tu, nx week aku kne g penang d kne handle meeting... ala mls btl la, aku gnti kak aisyah, coz aku kan bujang... (ni rse mcm nak cepat kawin ni, hurmm), mmgla aku mls nak g kan, bukan kje aku, tp xpla tolong dengan ikhlas..ye dak... huhuh... 

n 10-12 mei aku d xam, bce ape pn x lagi..hahaha...bagus pnut oi... xder mse kot nak study2 ni, tibe2 rndu zaman study, bru sedar syok lgi study dr keje ni.. huhuh ;-) arrrgggghhhh tekann jap rse... nak bce ape pun aku xtau, da la aku ni mls membaca, nak plak bace2 akta2 ni, lg pening kepala aku...hurmmm

ape pn wekend ni aku akan start study, hopefully boleh jawab dengan tenangnya...aminnn...

(gd luck pnut + bru ingat nak jalan2 penang nnti, tp tgok jadual full gile plak..alahai bosannyee)




2 comments:

RiHiKi said...

xm ape pnut?

shahz said...

xam kpsl rom...huhu...wish me luck k..