Monday, 4 April 2011

W e E k e N d

gretings... em, sgt lemau pg ni, monday blues... huhuh... ofis xrmai rini, rmai plak cuti... wekend ritu, sabtu aku g tman mama g jalar tar, bpak penat weh...sales plak tu. mmg mak aku suke la tgok2 kain kat jakel tu.. aku rmbang mate gak, tp sbb da penat kaki ni, jd mls nak memilih.. so balik umah mmg aku terus tdo la, ptg epah call n aku gerak g slayang plak, tdo umah kina. lame xjumpe dier, anak dier pun da leh jalan da. dlu last aku jumpe dier, kecik lagi sarah tu... 

mlm kul bpe tdo, sembang smpai kul 1 lebih kot... lepak umah kina, kat gombak. pastu esknye kina ajak teman dier tgok pejal race kat subang. alahai rse mcm mls, msti panas weh kat situ...emm tapi g jgk la, pejal race kul 2 lbih camtu, no 1 tu..huhuh... pas pejal abis race kitorang gerak equine lepak mc'd jap... tggu feira smpai n g jj. nak shopping pun xder mood, kaki aku da rse nak rendam dlm air panas jer..gile penat..hurmm.. so tman epah j cari kasut, n brg2 sarah. sarah ptg2 wat hal plak, asyik meragam j, xleh berenggang ngan mummy dier. n pas lepak jj, g umah kakak feira, tgok kak ummi baru pas bersalin. geramm btl aku tgok baby, kecik jer.. nak amik gambr xleh, hp aku da jahanam..hurmmmm....  n pastu balikkkkkk.... dlm kul 7 smapi umah... blk umah mandi2+smayang+gsk baju+lipat baju+tgok abpbh, n terus tdo...nsb bek bangun pgi ni xrse ngantuk sgt..huhuh... 

rse cam nak cuti lame la....cepatla bulan 6..huhuhu....




4 comments:

RiHiKi said...

baby pnut ble lagi?heee..
da laen pnut skunk..

shahz said...

huhuh...insyaAllah tggu kak rah dpt baby dlu.. ;p
em ape yang lain? same jer..cume bertambah2 sihat jer.. ;-)

gadisBunga said...

salam. lama tak singgah sini.

*ada apa bulan june nanti? :)

shahz said...

Salam..huhu.. bz eh?

tu kne tggu post bulan 6..hehe ;p
nnti sy bgtau eh... ;-)