Monday, 30 May 2011

Pemergian....

" Salam semua... entry ni btl2 buat aku sdh... rse cepat sgt mse berlalu, n sgt pantas..aku mintak maaf sbb xdpt pegi melawat, ape yang aku leh wat, just perbanyakkan sedekah alfatihah n bacaan yassin..moga rohnya ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman... 

mmg sgt2 terkilan xsempat jmpe arwah...teringin sebenarnye nak jumpe, coz slalu dgr crite dr b, arwah seorang yang klaka n simple...lebih kurang mcm b la, b pun jenis yang gedik lebih+bnyak main2..tp pangai dier tu la wt aku happy, nak mrh pun xjd.. hurmm..serius aku sdh... ;-( tp parents aku sempat jumpe arwah, ma ckp arwah mcm klaka n simple, huhu... n lg terkilan arwah xsmpat tgok our big day... xpla, Allah lebih sygkan arwah...

aku harap b n family banyakkan bersabar n tabah menghadapi... Moga roh arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman...amin.. "



- Al-fatihah -




2 comments:

Lina Kim ♥ said...

hi, i like your blog. all pink =D

PeaNut said...

hi... tq ;-)