Monday, 16 May 2011

Selamat HaRi Guru

Gretings everyone.... Em lame xmembebel kat sini..huhuh... rini hari guru kan, so nak wish kat semua guru2 exp cikgu kat SK Wangsa Maju Seksyen 1, SMK Wangsa Maju Seksyen 2, SMK Putrajaya Presint 8, SM Teknik Port Dickson, Letcturer Kolej Yayasan Melaka (Wlupun sekejap) n Polikteknik Tuanku Sultanah Bahiyah.... Tq atas semua ilmu yang diberi....

nk crite psl smalam, g umh makcak kat ara damansara, cousin aku "gurl" dirisik.. mmg aku nak hangin..aku g ngan mama n papa j. aku ingat pihak laki nak dtg pas zohor ke, pastu mama kate dorang nak dtg kul 3. mama awl2 lagi da beria nak gerak, kul 12 da gerak. klu aku tau lambat dorang dtg, aku suh mama dtg lambat skit...hurmmm.... time otw tu aku da pening kepala, but still ok lagi la... kul 3 xsmpai2 lagi, hujan plak tu, nsb bek...sejuk skit hati aku ni... kul 4 pun xsmpai g..ikut hati aku mcm nak bla jer, kepala aku da berdenyut ni..kul 5 bru smpai.....hurmmmm... aku xdengar sgt pe dorang bincang, aku duk dapur jer... n da dekat kul 6.30 kepala aku mmg da xleh tahan, rse nak hantuk kepala kat dinding jer... aku ajak mama balik, tp time tu dorang nga mkn...em mcm xmanis plak kan.. tp da dekat kul 7 kepala aku mmg da xleh tahan, aku lepak dlm bilik. mama pun ajak aku balik, sbb tgok aku da mcm hape da kan... dlm kete mmg aku bukk pe yang boleh dibukk la kan..eh tlg jgn pk bukan2 ok... bukk serkup tdung ni jer..letak minyak hangin, ok la skit..rse smpai2 umah aku nak terus tdo jer... hurmmm..klu aku tau mcm ni, mmg malas aku nak g. ni pun sbb papa ajak g.

n smpai umah rehat la secukupnya (konon), letak minyak hangin banyak2 smbil layan mentor... awl gak la aku tdo, dlm kul 11 lebih kot.... pg kul 5 bangun, sahur... nak pose kan rini... huhuhu... mls btl nak puase skang, dlu kat mof rjn gak nak poser...huhuh.... rini bos aku xder kot, d sorang je...yang aku nmpak la. nak wat kje mls btl, sbb call da kena block! lg la wat aku mls..hurmmm...
ape pn, kne wat keje jgk..k la gtg... daaa...




No comments: