Tuesday, 14 June 2011

GegaRaN

Morning... em pg2 td kecoh bomba dtg KPM, aku ingat kot la d kebakaran... n aku g TH jap, mse lalu depan KKM tu, tgok orang rmai berkumpul, kak Aisyah ni ramah skit, then dier pun tanye org2 kat situ. dorang kate d gegaran. kat area anjung boleh dikatakan rmai gak la orang... mse nak balik, tgok bangunan JNJK pun da trun rmai orang, kat E12 BPSM trun skit2, Orang Bkew releks sahaja..huhu... just tgok2 dr ofis knp la rmai orang kat bawah berkumpul tu.. pastu bce kat twitter pun rmai gak yang rse gegaran tu.. n td mse aku dok syok layan paper online, aku rse gegaran tu, tgok pc da goyang2, kusi aku pun.. aku tanye ila n zue, dorang still relaks shj, xrse pape... tgk twitter blk n mmg dorang d rse lg gegaran tu... cite psl gegaran ni, tringat aku mse kat KYM dlu, nga syok layan2 vcd kat blk Jay, aku ingat Mai tendang2 kusi aku ker, rupanye dengar2 kecoh2 kat bawah da rmai trun n mmg kuat aku rse gegar tu... aku pun xsedap hati terus call fmly, time tu dlm kul 12 lebih kot... esk nye baru tau yang kat Indon kot yang gegar psl gunung berapi tu, aku pun da xbrape ingat da crite tu... hurmm

ter berenti jap, dorang anounce suh trun bangunan ni... scary plak aku... klu kat sini leh rse, apetah lagi kat sane kan.. bce twitter td dorang kate d gempa bumi kat sumatera, bermagnitude 5.7 skala ritcher di sumatera utara kul 11.01 pg td... n jgk kat new zealand magnutide 3.6, selasa 14 june 2011 jam 2.33 (waktu standart New Zealand), 20 km Tenggara Christchurch. hurmm, pttla kite rse gegaran tu... hurmmm... ya Allah selamat kanla dorang kat sumatera tu...moga semuanya selamat. amin... ;-(




No comments: