Friday, 10 June 2011

GooD MorNing

Salam..morning everyone..today da friday, rse skejap sgt mase berlalu... n da bulan 6, mmg terasa sgt sekejap...huhu... em rini, rse awl aku update blog, saje tetibe plak rajin... 

em esok cousin aku kawin kat shah alam, ahad kenduri belah perempuan...minggu depan umah belah paklang..semua nak kawin da... huhu... n sabtu kenduri kawin umah anim n kakyang, rse cm frust plak xdpt dtg..2 2 tu kawn lame, sorang kwn time kolej kat melaka dlu, n sorang lg kwn sekolah rendah... tp nak wt mcm ne kan, kne dahulukan sedara dlu... whtever, aku hope dorang xkecik hati..n doa moga wedding dorang berjalan dengan lancar, n semoga bahagia hingga akhir hayat... 

wah, terasa seronok setiap minggu dpt mkn free, hahah...ns kenduri ni mmg sedap... (beragak skit pnut mkn ni...) haritu blk kulim, maksu tegur aku da kurus, crite ngn b, tp dier ader j nak perli aku, nyampah aku crite...mse g gomok tunang tu pun, kakak dier tegur aku da kurus...hahahha... seronok aku dengar... (wlupun aku rse same jer, maybe sbb lame xjumpe kot kan ;-P)

em k la gtg, aku nak p bfst..lame xmkn kat anjung tu, yela da brape hari xmasuk ofis kan..huhu...Daa



No comments: