Wednesday, 8 June 2011

Ofis+Exam+NewLook

Salam... em harini 1 hari sy duk mengadap pc, ni yang mls nak mengadap pc, klu mengedit pic tu, smpai keesok sy xkan stop dr mengadap pc..huhuhu... saje tukar background blog ni, banyak lg sebenarnye nak buat, tp klu duk ngadap pc ni, mmg xjd keje la jap g...

harini sy amik CTR pd yg xtau CTR tu cuti tnpa rekod, coz pg td exam BITK... soalan mcm senang, tp biasela mls nak study plus xwt kewangan sgt, so agak blur skit...

em act sy nak crite story psl hari isnin, tp ntahla mls nak emo2 sbenarnye coz bile sy emo sy akan jd sgt down+sick..so better for me "biarkan" .... sy hanya manusia biase yang tdk lepas dr rse mrh+mulut terlepas kate+n pk -ve... tp mcm yg sy penah ckp dlm entry lepas, sy masih dlm proses perubahan..cube ikhlas hati, cube redha ape je yang berlaku... wlu dlm hati banyak persoalan..

knp ye manusia xpenah puas dengan ape yg dier ader? lebih suke menggunakan kuase yg mereka ader (wlupun kuase tersebut hanyalah sementara je) ...sedarlah wahai manusia, pangkat+harta yang kite perolehi hari ini, tidak akan dibawa ke HARI SANE.... semuanya bersifat sementara... apela salahnya kite berbaik dengan semua nya, dengan adanya "double standart" tu, kite nak berurusan pun jadi xselesa+xseronok bekerja...serius keadaan mcm ni buat aku btl2 rindu MOF.... rndu suasana keje kat situ.... ;-(
xpla, harap Allah Kuatkan hati ini....aminnn...


p/s : pd partner sy, moga kite same2 kuat n ikhlas utk teruskan tanggungjawab n amanah Allah ni...




No comments: