Friday, 15 July 2011

GooD MorNing Darl....

Grtings everyone...

 muke semangat bekerja pagi2...huhuh ;-*

pagi2 syok btl klu dpt sambung tdo kan, nak plak time2 hujan ni..huhuh... tp smalam aku da puas tdo, kul 9 lebih aku da tdo.. rse penat sgt smlam... smalam aku puase, balik ofis terus msk utk berbuka, pas berbuka da rse ngantuk... tp releks lg, coz tkt terlajak isya, pastu iron baju jap, n pas isya' terus Zzzzzz.... bile tdo awl ni, kejap2 terjaga, rse lambat plak nak tggu pagi... 

em ni nak crite psl filem SEKALI LAGI, mcm da lapuk je cite ni...hahah... last week aku g tgok... mmg best crite dier, romantik, tp ending dier cam xbest.. coz aku hope lisa kawin ngan saheizy sam tu, tp x... tp mmg sweet cite dier... huhuh...tp dak kecik comey tu, mia sara mmg qute...geram nye aku tgok... huhuh



em rini da jumaat, cepatnye mase berlalu kan... em ahad ni wedding kwn aku, kwn sek teknik dlu..mmg harus pegi, yg sweetnye dier kawin ngan dak teknik jugak... huhu... msti rmai mmber2 teknik nnti... owh God i miss them! k la gtg, nak g bfst.. Daa..




2 comments:

didil said...

ending sekali lagi tak best kan!

~ sHa ~ said...

aah..xbest..ingt dier kawin ngan sam tu..huhuh