Friday, 29 July 2011

Its Friday..........

gd morning.....its friday..yeaahhhh! suke kan setiap kali hari jumaat...(sebb esk cuti ;p) alhamdulillah pnjang umur, masih lagi bernyawa sehingga hari ini...alhamdulillah masih dpt bertemu di hari jumaat ni... thnks God 

pagi ni hujan lebat sgt, alhamdulillah hujan pagi2...syoknye lah... g ngan mama rini, so xder la aku bsh...huhuh... nk crite psl smalam psl bola, mmg frust malaysia kalah, tp xpla atleast d jgk goal kan... n mmg powerla apek men smalam... nmpak dier sungguh2 jage gol tu... em mcm biase aku klu tgok bola emo terlebih, same ngan mama... da aku rse mcm mama coach plak kt umah tu...hahahah... leh skt jiwa tgok bola ni... klh dak lelaki tgok bola... tp mmg frust la, sbb klu malaysia main, klu semua naik kt gol tu... (knon nak cover xnak bg pihak lawan gol kan la) tp gol kat pihak lawan kosong... hurmmm, aku rse mcm nak duk sebelah rajagopal tu jer... hadoiii.... whtever pun proud to be malaysian....


(em excited menunggu esok..harap dipermudahkan....amin..)




No comments: