Monday, 11 July 2011

Tempahan Kuih Raya 2011i...mari beli, mari2...hehehe...

Salam...wlupun agak awl nak ckp psl puase, raye, apatah lagi kuih raya kan...huhuhu... xpe, kite bukan suh beli skang, just bg korang layan2 dlu, than boleh pikir, decide n buat order... kang klu aku post entry ni time pose korang terliur plak kan..so klu korang nak tgok cmno rupe kuih nye leh tgok kat entry sebelum ni ok kat bawah ni aku bg senarai harga kuih tu eh...

TART GULONG (RM 23)
GREEN LOVE (RM 23)
BISKUT BADAM (RM 25)
BISKUT GAJUS (RM 25)
BISKUT LEMON (RM 25)
BIKUT KUACHI (RM 25)
BISKUT MACADAMIA KISSES (RM 25)
BISKUT SEMPERIT (RM 23)
BISKUT SEMPERIT COKLAT (RM 25)
CHESSE TART (RM 25)


(setiap harga adalah untuk 50 biji)


*murah2 kan... huhu... so korang leh jamu mata dlu smbil layan2 pic kuih kat entry sebelum ni. jgn terpedaya ngn gmbar tau, kdg2 gmbar mcm xmenyelerakan, tp sbnrnye sedap, mcm kuih green love..sedap tau. huhu. xpe2, amik mse layan dlu, then bile da decide let me know k... or klu korang ader pape nak tanye, or nak buat order... boleh email aku kat email ni, shahz_peanut@yahoo.com... or ym shahz_peanut. insyaAllah i will rply ASAP. so selamat menjamu mata..huhuh ;-)




No comments: