Monday, 11 July 2011

My CousiN WeDding

Salam.... em sabtu ritu g wedding cousin aku kat klang... em aku kne jd tukang bg door gift..huhuh... mmg jem gile ok,,, yela orang duk sbuk ngan perhimpunan BerSIH tu... so before tol sunway tu d polis, papa kuar ikut kesas than mask klang... ok skit la jalan dier. mse pengantin dtg tu, guest cam xbrape rmai g, yela maybe sbb perhimpunan tu la, orang pk 2,3x nak kuar umah kan.. bis da sane sini jemmmm... klu aku pun mls kuar umah... 

em wedding dier mmg cantik la, purple background dier... act wedding ni 2 orang, abg n adik.. dorang wat skali... yg si abg da kawin bulan 5 ritu, adknye bulan lepas. so ni skali langsung la... 

n ko tau time2 nak bg door gift tu, aku terpndang some1, mcm pn faiz (bos unit sistem, ofis aku), mmg xsah lagi bile dier tgok aku gelak+tekejut. dier xcam aku katenye, sbb aku xpkai spect kot... huhuh.. rupanya dier sepupu pd arul n hakim jgk... sepupu belah arwah mak dorang... keciknye la dunia... hari2 jumpe kat ofis tu, dekat 1thn lebih da, baru tau..hahhaha.... 

em dlm kul 3 lebih tu da lengang skitla, dorang ajak karok, sogan lak den. lame xmenunjukkan bakat ni kan...hahah... oleh kerana kesibukan aku bagi gift tu (xder la sbuk mne pun), boleh x aku lupe nak amik gmbar...hadoiii... tp xpla, korang layan la pic dier ni, aku amik kat blog dier. act dier photographer jgk.... nak tgok hasil kerja dier, leh la menjenguk ke page Arul ni... 


 *credit pic from loveemotion-pix.tk (sorry eh arul, aku curi 1 pic, heheh)

cantik kan...aku suke tgok baju n makeup dier...gourges gile...pic si adik, xder la..huhu, papen aku wish smoga korang bahagia hingga akhir hayat.




No comments: