Sunday, 17 July 2011

SiCk..........

gretings everyone... today my fren wedding, sorry erna aku xdpt dtg..hurmmm, sdh rse xdpt dtg, coz aku mmg beria sgt nak g sane. em ingat dptla jumpe kawan2 sekolah..rindu dorang. hurmm ;-(

pg smalam, tekak rse perit sgt.. padahal jumaat mlm tu ok jer, xder plak rse nak demam ke pe.. maybe penangan kene hujan yg buat aku mcm ni. xpla ujian... terima jer.... mlm td mcm2 ubat da telan, coz harap2 bangun pg ni ok. dptla g wedding erna, tp still lum kebah.. hurmmm, xpla xder rezeki..

papepn erna aku nak wish selamat pengantin baru, semoga bahagia smpai akhir hayat... im happy for u dear...sorry sgt aku xdpt dt......


(bile nak smpai turn aku?? hanya Allah yang Maha mengetahui ;-( )



2 comments:

didil said...

semoga cepat sembuh.arini takde keje pe sangat.kite dok goyang kaki jek.tangan laju menaip kat belog.hehe

~ sHa ~ said...

thnks... ingat nk mc jgk rini,doc bg jer. tp memikirkan kne jge kaunter tu yg mls, gpun d meeting. klu x...selamat daa...huhuh