Friday, 15 July 2011

SuAtu PengAjaRaN

balik dr ofis td, hujan lebat gile....payung xder la plak, mmg jalan mcm xder pape la kan.. aku lari pun, cnfirm basah gak...umah jauh lagi plak tu, mmg da bsh.. so wat releks jela, wlupun hujan n angin kuat gile...   arini banyak sgt benda yang menyakitkan... YES! sgt sakit! tp layan kan ajeeee.... n dari benda yang menyakitkan tu, aku dpt pengajaran... C'mon pnut, u know wht to do, u know how to make a decision, n u will know what is the best! lari dr masalah xkan selesai, so buat ape yang ko rse tenangkan hati ko... YES u can do it!

em ahad ni wedding kwn aku, payah btl nak cntact kwn aku yg sorang ni, da mcm isteri PM plak aku rse...payah bebenor nak angkat, nak reply lagi la... mcm x member jer...hurmmmm bosan aku! kang lagi 10 min nak gerak baru dengar kabar berita....

GOD, serius hari ni aku sgt down! thanks to all of them yg buat aku lagi kuat... amin ya Allah, Kau beri aku dugaan ini, "hanya hamba2 Mu yang terpilih shj Kau berikan dugaan ni" insyaAllah aku boleh handle, sbb aku leh handle la ALLAH beri aku ujian ni. Hanya DIA yang mengetahui kemampuan hambanya utk memikul sesuatu dugaan n ujian... aminn...




No comments: