Friday, 29 July 2011

teRiNgin

gretings everyone.... entry kat atas tu mcm d pape je kan..huhuh... xder pe pn... just rini xder keje sgt, so aku pun sbuk melayan 1 blog ni. n d cite psl sungai jagong, serius sepanjang aku study kulim aku xpenah dengar pun. org kedah pun xpenah ajak p sane. balik2 sedim, bt feringgi...legong (xsure spelling dier) tu je yg aku slalu dengar... tru search kat google, cntik gak tempat dier... aku mmg suke g tmpat camtu, suke tgok air yang jernih2 ni.. nak p island xkesampaian lagi..hurmmmm... plan beria2, tp hampeh..senyap j masing2... mls aku....hopefully 1 day leh g... nak plak island kat sabah tu kan...cantik2 jer... 












No comments: