Friday, 19 August 2011

-asiD-

salam... skang kecoh sane sini psl org simbah asid... kdg2 rse cam nk mrh pn de... ape bangang sgt dorang ni sume...xder keje lain ker... ishhhh! kesian weh org yg kene tu..seumur hdp rse seksa sgt... ya Allah takut skang ni bile nak bace paper..mcm2 hal.. n kdg2 xtau ape motif dorang simbah asid ni.. xder hati perut ke dorang ni??otak letak katne??xpk ke mcm ne keadaan mangsa yg korang simbah asid tu?? tp cm sia2 gak tanye orang mcm ni, otak dorang mmg da xder. klu ader dorang xwat keje ni...hurmmm..bile makin banyak kes mcm ni, jd takut nak kuar umah...nak brenti mane2 petrol station nak g wash room pn mcm takut, lagi takut klu kat area traffic light...hurmmm, kesimpulan nya mmg takut la klu nak berada kat luar umah...hadoiii... klu tmpat terbuka rmai orang mcm sogo pun leh kene simbah, apetah lagi tmpat yang xder orang tu kan...hurmmmm

lg 1 aku cm xder mood rini, ngan some1..dlu tau je nak buat sendiri sume...bile aku offer tlg, da mcm big bossss plak ko kan... agak slow jgk dier ni... ha kan da jht mulut aku bulan pose ni...hurmmmm...
lunch ni nak tdo, tp xngantuk plak...haiisshhh klu rehat 1 jam tu, sebuk ko ngantuk, ni reshat lame xnak plak ko ngantuk kan... emmm xsbar nk balik ni, mcm2 dlm kepala otak nak mkn...hehe... rni bebuke be2 j ngan mama, papa buke ngan ofis kot, afan ngn dak sekolah dier. so tinggal la aku ber2 ngn mama...rse nak g bazaar tp nk g mcm ne?? emmm duk jela umah.. esk buke kat luar ngn ietod n gomok... huhuh



No comments: