Thursday, 4 August 2011

DaY 4...

Salam.... morning, em skejap j da hr keempat... huhu... mlm td rse penat sgt, xtau la np.. nak miss trawih, rse syg sgt.. Alhamdulillah Allah kuatkan smangat aku utk teruskan trawih...tibe2 terasa mcm nak mkn roti john la..dlu klu time puase, menu wajib cari murtabak atau roti john, air soya atau air jagung... tp skang ni, pasar jauh benor.. jd mls nak g.. bagus jgk, klu x nafsu mkn tu membuak2..last2 xabis..da membazir... hurmmm

skang ni, aku gile sgt ngan brand "coach" klu kt sini bapak mahal..nk keluar duit nak beli tu rse mcm nak menggigil je tgn...hahaha.. cousin aku study kat uk ke us, aku lupe da.. so 24 ni dier balik, so aku pun ape lg, gigih survay handbag2...hahaha...sian kat b layan kerenah aku.. aku ni bknla jenis branded sgt, brand ape pn ok jer... cume handbag coach ni buat aku x tdo lena la... cmne tu?? so aku msh berpikir lagi nak handbag mane, smbil mengharap cousin aku leh dpt murah...huhu..

 cantik kan

biru pn cantik

style mcm ni pn cmtik, aku mmg suke bag besar2 ni..senang nak sumbat semua.... 




No comments: