Monday, 15 August 2011

Lagu Raya....Kuih Raya..nyummm2

good morning.... em pagi2 td mse tggu bas d sorang mamak kedai DS tu leh plak bukak lagu kat hp dier, xkuat plak kan...xpsl2 aku kne layan lagu dier.. klu aku paham xpe jgk, ni lagu keling mne aku paham...huhuhu...

smpai2 ofis, pg2 da pasang lagu raya... aduh sdh plak... rse excited melonjak2 nak balik kampung..huhu ;p kate radio da start pasang lagu raya, tp aku xdengar lg... em jarang dengar radio kan..hahaha... 

em pagi ni mama cuti, n pas sahur td tgok mama wat kuih raya..kuih favourite aku plak tu kan.. wlaupun bentuk nye agak xmenarik, tp layan mkn kuih tu. sbb rse nescafe.. so aku namekan kuih tu biskut nescafe... mmg layan klu mkn, ssh nak stop la klu aku da start mkn. sbb tu mama buat acuan xnak kalah besarnye..khas utk aku mkn..hahaha... em mama ni wat kuih time keje, xleh plak aku nak blaja+tlg... huhuuhu

em rini org goment kaye, sbb bonus da masuk, tp aku mcm biase... sbb gj aku xkaye..tp apepun Alhamdulillah rezeki bulan puase ni kan...huhu ;-) 

em smalam buke kat area damansara, aku xfell sgt mkn, sbb bru balik dr appoinment gg..so mkn pun agak sopan santun gitu...huhu...buke ngn mmber2 b... n sebelum tu singgah the curve jap, rmbang mate aku...jenuh b tarik2 aku, supaya aku xterpedaya...hahaha..tp terpedaya gak kat belt charles n keith...nk beli handbags, kne tggu gaji la... huhu... btw thnks to b...nnti kite usha handbag tu lg k ;-)


 
mieza (awek aiman)..kak (lupe la namenye, sorry kak ;p)..wan fyna..yam (klu b pronouns mek yem dengan versi yg terhegeh2)...
 *sila abaikan aku yg nmpak gemuk itu, bukan slh aku slh suar, (hahahah....)*


(mood : ;-( sbb gg aku still skt..hurmmm, n rse nak cept balik kg, sbb excited dengar lagu raye ni ;-))



No comments: