Monday, 22 August 2011

~mOoD RayA ~

morning kalian... em skejap je rse kan, da tinggal seminggu lebuh utk raya... n ofcourse mood keje hilang...hahaha... excited nak balik kg..thn ni aku balik kg ngn mama+papa jer..along+adik+afan nek flight. so aku kene tinggal... sbb ritu adk tanye aku blk cmne, aku kate blk ngn b..so dier booked utk dier n afan jer... oleh krn b blk skali hari ngn mama+papa balik, so i hve decided blk ngn mama+papa jer..sian plak dorang ber2 jer...tp aku suh b blk saing..thn lepas afan balik ngn mama+papa...huhuu

em ok nak crite what happen during wekend ritu, sabtu g mid ngn b, jalan shopping raya...aku xder la shopping sgt pun..tp frust cri handbag tp xder yang berkenan... n orang rmai mcm hampeh, buat aku cm xder mood nak shopping. teman b cari jeans dier (bkn main lg kan), n baju melayu dier...agak berpuluh kali memusing tmpat yg same, mcm nak tercabut la kaki aku ni..nsb bek xder troli utk orang dewasa, klu x aku suh dier sorong aku dah..huhuh...aku kuar dlm kul 2lbih, n smpai mid parking cm ssh jer..last2 kitorang parking kat the garden jer.. naik2 escalator,mate aku tertumpu kat butik coach..b da tarik tgn aku..hahaha...mule2 nak masuk cam takut, ye arr mcm sogan plak nak masuk kan.. huhu.. best gak la, banyak butik kat situ..mmg rmbang mate ko..haishhh..n pas penat mencuci mata kt mid, aku g wangsa maju...berbuka ngn ietod n gomok kt jm bryani.. emmm ok la, sedap gak lauk dier...tp tula, xsempat mkn sume, sbb perut da pnut...ikut hati nak mkn sume jer..hahaha...



meh lyn pic kami2...




(kaum2 lelaki yg xreti nak senyumm..huhu)

em smalam xder wtpe pn kt umah, bosan gak...pg just buat keje2 umah, layan tv..tdoooo... huhuh... n tghr smalam abg pune dtg hntar kuih raya..Alhamdulillah kuih raya yg diorder da dpt.. n harini selamat da aku edar2 kn..thnks pd kalian yg order kuih aku...thn depan beli lagi eh.. ;-) n handbag yg aku order kat cousin aku tu da selamat smpai ke malaysia, xsbr nak amik.. ;p


No comments: