Monday, 1 August 2011

Semoga Dipermudahkan.....

salam... sofar 1st day berpuasa ok lagi, lunch td mencari ilham di awangan, hahaha...nak jalan alamnda mls time2 pose ni... 

em aku rse rini rmai orang duk crite psl KFCM n Jejariruncing tu... media pn da start2 crite psl tu smalam... serius sedih weh...hurmmm.... kawan lame, bile bertunang skejap jer..btl la orang kate dugaan bertunang ni... Ya Allah moga dihindari segala masalah, amin... bile bace statement sebelah pihak, kite mula buat kesimpulan...n bile bace statement elia rini, da berubah plak kesimpulan tu.. manusiakan..papepn hanya dorang 2 je yang tau... tp serius la sedh klu elia sndiri xtau yg KFCM nak putus tunang, pastu da hebah kat media plak, sedangkan tuan punya bdn xtau ape2...

p/s: papepun doa moga mereka tabah melalui dugaan ni, nak plak di bulan mulia ni kan... semoga semuanya dipermudahkan...amin




No comments: