Wednesday, 14 September 2011

Lunch di the GaRdeN

gretings...2 hari ni duk melengu jer, bosan jgk..hurmmm... em lunch td mkn kat the garden kat alamanda ngn kak aisyah..be2 jer.. xlapa sgt pun, sbb kenyang mkn bubur pg td xbis g..ingat nak jalan2 jer.. tibe2 kak aisyah ajak mkn kat the garden, oleh sbb terpesona ngan deco kdai tu, jd kaki aku pn melekat la kt situ.. em mmg cntik, aku mmg suke deco mcm tu, warne putih, nmpak suci bersihhh jer.. hukhukhuk.. 

oleh sbb aku xbrape lapa, so aku order tandoori pita jer (simple la knon kan, berat jgk tu, huhu) air, ofcourse la ice chocolate..g mane2 pn tu jela order aku..klu kat kedai luar2 tu, msti aku order milo ais. so lebih kurang mcm tula... 

em aku xtau la klu aku ni xreti taste ke kan, tp aku rse biase jer..xder la sedap sgt.. kak aisyah pesan garden black pepper chicken..klu kat secret recipe garden chicken blue..begitu setia dier dengan garden2 ni..huhu... em aku rse pn mcm biase jer..ntahla, ke sbb aku ni mmg susah nak ckp satu2 mknn tu sdp..asl tekak boleh terima, so aku rse bende tu biase jer. melainkan mmg aku rse lain dr yang lain, baru aku akan kate SEDAPPP...

simple2 aku mkn pn, dekat 30hinggit la kan..huhuhu..gile berkira ko.. aku mmg berkira klu mknn yg mhl2 tp sodap nye xder la sgt. nak plak aku xrse berapa lapa kan, so mhl2 terasa gak la... owhh 30 tu murah eh?? biase utk org yg sederhana mcm aku ni, agak mhl la kan..30 hinggit pn leh beli kasut per,,huhuhu....xabis2 ngan kst ko...b pn da nek bosan klu aku asyik ckp psl kasut+handbag..hahahaha...

nsb bek xramai org, so tgn aku laju menekan camera hp yg sgtt mhl ni kan..xpuas btl la, aku mmg bercita2 nak beli camera..hurmmm, nntila berpikir smbil memilih jap..hurmmm... mcm2 dlm kepala ni, semua nak beli..klu dilayan pokai aku....huhuh..

so sementara  menunggu mkn, harusla bergambar..huhu..

cantik kan hiasan dier... klu dpt wat mcm ni kat umah sndiri kan best...



 abaikan muke aku yg xbrape semonggah tu..sbb aku mmg mls nak lawa2 g ofis


 
 ni la kak aisyah, seorang ibu yang sudah beranak 5..xcayekan..huhu..tgok muke mcm baye2 aku jer..huhu..

 tandoori pita

 iced chocolate

 garden balck pepper chicken

 floasted hazelnut cappuccino

 mase utk menikmati hidangan..

sekian crite aku utk ptg ni... ;-)




No comments: