Wednesday, 14 September 2011

...mase utk memanjakan diri....

morning... em da bpe hari ni aku makin rajin menjelajah blog org, sbb sy suke membaca..nak2 psl fasion. psl kurus, psl kecantikan..huhuh... aku mmg suke...

em maybe aku ni agak terlambat skit..so aku bace blog ni, so aku pn baru tau psl milkdeal ni, hahaha..gile slow aku ni... emmm mmg layann la.. mmg elok utk "mem pokaikan" poket orang...hahaha... so nak jd crite aku pn terpesona dengan promotion dr beauty century ni, gile ko xnak, harga rm29.90, buat facial, siap d massage2 skit... mmg rugila kan utk aku melepaskan nya.. jd aku pn dengan senang membeli voucher tu, sekali utk b. yelah kang dier teman aku, jd kayu jer kang tggu aku dekat 2jam lebih tu.. 



so semalam, aku pn pegi wat facial tu, aku amik tmpat kat kajang, dekat skit. b pn xpyh nak patah2 balik kang. okla, cari tmpat pn xbrape nak ssh, tupun hasil bantuan garmin. so smpai dlm kul 5, dengar cina tu bebel2 skit..pastu start treatment... n aku SGTTTT PUASSSS hati dengan service tu..yelah slalunya klu yang voucher2 ni, layan xlayan je kan teratment dier. tp ni mmg superb la... aku nye muke ni dier telek smpai bape kali, mmg sakit la mase dier buat utk kuarkan black?white hd tu, dengan dier kate buang minyak n kulit mati. pastu dier massage, rse releks skejp... dlm 7.30 da setle. muke aku mmg merah2 la, tgok muke b, xder la merah cam aku..huhu..bsing b kate xnak wat da, sbb sakit. hahahaha... pasni nk g massage plak, mmg layan..ape slhnye sekali sekala pegi memanjakan diri kan...huhuh so pd korang yang mmg suke gile n sgt2 ni dengan kecantikan ni, marilah "mempokaikan" diri kat sini ...... mmg rambang mate, tamak plak tu. semua nye nak..hhuhuh...


(mood : sdh ;-( aku nye gelang msk "toilet", nak nangis rse, sbb tu adik bg, dier beli kat sabah..aku mmg emo klu brg org bg hilang, sbb aku syg sume brg org bg ;-( )




No comments: