Monday, 5 September 2011

* SeLamaT HaRi Raya AidiLfitRi * Day 2

em raya kedua agak meriah sbb pakcik dtg kg pgi2, sbb dier keje mlm ritu... so pagi2 tu kami 3fmly (2 kete) bergerak ke baling.. otw tu agak jem gak, sbb traffic light agk slow, n kete banyak..dlm kul 12 kot kitorang smpai..smpai2 terus mkn, bagus btl kan..huhu... mmg sedap sgt, sgt menyelerekan, tp dsbbkan hidung aku buat hal, ptong selera aku...hurmmm tnsion aku klu selsema ni, padahal puase ritu xderla aku minum ais sgt, klu buke kat luar jer aku mnum ais...pas mkn ns, kuih plak, cake lagi, kerepek lagi..owhhh sgt penuhh... smpai berhari2 la sedara2 aku menyebutn tringat2 lauk rebung tu, sedap katenye...aku xtau la sbb aku xmkn rebung..huhuh...

pastu dorang g beraya umah tokwa kat sungai petani, aku xfollow sbb wan+zairy bru smpai..jd xsian plak tinggal dorang...aku pn agak segan nak stay sane kan... huhuhu... dlm kul 2lebih tu, rmai plak sedara b dtg, aduhhh sogannn den..ala ala pemalu aku time tu kan..hahahaha ;p oleh sbb aku agak segan, yelah duk umah b lame2 kan, xmanis plak..aku pun bergerak g kampung zairy, kg dier kat baling gak, tp agak jauh la aku rse...hurmmm... pastu dlm kul 6.40 gerak, b anta balik kulim... 

 (my cousin, kiah n sarah, maksu, n mama) kat baling


with wan*my bff...sila abaikan aku yg nmpak mcm gemuk padahal X, hahaha ;-D




No comments: