Monday, 5 September 2011

* SeLamaT HaRi Raya AidiLfitRi *

gretings everyone... spttnye aku still cuti rini, tp memikirkan duk umah pn xder wtpe, so terpaksa la merajinkan diri dtg ke ofis... hurmmm... em ingat rini xder la bz benor, coz rmai gak yang belum masuk ofis..PT, aku ngn kak aisyah jer... elok pas bfst jer, keje da memanggil..skang ni dorang nga wat OBB, so next week bengkelnye..last minute keje nye, mmg kelam kabut la masing2... oleh krn ofismate aku sorang lagi still cuti so bos ni mntak tlg aku call psl kehadiran ni, ishhhh aku mmg mls nak call2 ni, tp ikhlaskan hati..tu yg slalu aku harapkan..huhu ;-) em tp rini rmai yg xberangkat, yelahh still dlm mood raya...maybe esk baru org start masuk ofis kot... 

aku ari jumaat ritu da angkat bendera, frust btl..ingat dpt pose full thn ni..hurmmm... ari ahd bru balik kedah. sabtu tu sempat lg shopping, xder la shopping sgt pn. p cari kasut jer. cari handbag xder yg bekenan.. b da naik bosan meneman aku...orang pose kan..hahha..aku siap leh bwk botol air g, huhuh...jahatkan..tp aku xbwk jln k, tinggal dlm kete jer.. nsb xpose, klu x mmg X la aku nak rajin jalan p pavi, bb,starhill,patah balik pavi....hurmmm...

so nak crite psl raya ritu... Day 1... ;-)

sdh nak tinggal ramadhan, xtau knp thn ni aku agak emo skit time ramadhan ritu... so lg emo sbb xdpt smayang raya... stay umah sediakan kuih raya... sunyi skit sbb pkcik xdtg, sbb dier keje. so pagi raya mse salam papa, aku emo skit...aku kan mmg ratu emo..mmg nangis mse tu..salam mama xpayah kate la, mmg laju je air mata aku ni..pastu salam tok...g beraya umah makngah n paksu (sebelah umah jer) makngah wat mee kuah, xtau np belah kedah suke wat mee kuah... n g umah maksu kaye ngan kuih raya n kek, sbb dier meniaga kuih n kek... pastu lepak umah jer...

meh layan pic kami 1st day raya ritu... huhuh..thn ni xder wane tema, so colourfull jer..huhuh ;-)




(dua2 harus d gmbar aku, sbb aku xsuke jd tukang amik gmbr, coz aku suke bergambar, heheh ;p)


dikesempatan ni, aku menyususn 10 jari mohon ampun dan maaf pd semua kawan2, followers, silent reader..n semua la... selamat hari raya, maaf zahir n batin ;-)

No comments: