Wednesday, 12 October 2011

~ BaHagiA ~ liFe ~

" hakikat bahagia itu hanya apabila kita mencintai Allah - Pencipta kita "

em, xtau nape lately aku agak emo, hurmmm.... saje2 ke aku nak emo? xder mkne ok,,penat emo2 ni... kdg2 rse letih gile, try utk gali..gali...n terus gali ape puncanye..aku ke? emmm  orang kate klu nak bahagia kene cari, kne gali, kene usaha utk membahagia kan orang lain, tp..... seriusly aku letih..sangat2 letih... ape2 jela... serius aku sdh ;-(

psl obb maybe kne tunda, xtau la bile nye...hurmmm...suke..xsuke...suke... ;-/ skang ni kan aku rse mcm nak g bercuti la, tp xtau nak g ngn sp, mmber memasing bz... act aku rndu nak lepak ngn mmber pj,  epah pn mcm bz, bile dier free aku plak xfree..rnduu nak lepak+karok mcm ritu..hurmmm... n last week kina deliver utk 2nd baby...sronoknye da d 2 anak da..2 2 perempuan... huhu ;-) ingat wekend ni nak g tgok dier,... 


 huh..cousin aku jual handbag, n mcm2 la..from uk & us... mmg rmbang mate ok, utk orang yg gile handbag mcm aku..owhhhh tdk, makin kering aku..huhuh.. bukan handbag j ok, d jam, kasut, baju, dan utk ibu2 pn ader...ofcourse la brg2 baby kan..price dier pun ok jgk..so klu korang berminat, leh la g tgok kat fb..search je lovely uk items, n like... k la gtg, aku nak menenangkan diri... 



No comments: