Tuesday, 18 October 2011

my dReam ;-*

morning... em act sume org d keinginan kan, minat, suke...seumpamanya la... em xtau knp tahun ni (lately la) keinginan aku makin menjadi2... suke tgok, (dr dlu mmg suke), tp makin menjadi2...heheh ;p so kat sini, d lg beberapa keinginan aku yang masih lg pending..hahahah boleh?? (b bce hbs aku, huhuhu ;p)






ak mmg suke pkai high heels..tp bukan la heels yg runcing gile tu, aku sdr aku ni "sgt kurus" kan,.heels yg tebal skit la, coz aku rse mcm confident bile jalan..huhu..n now aku mmg cari kasut warne merah or merun..sgt sexy kan..huhu...heels merah tu dr guess, n yg bwh tu dr aldo xslp...huhu... xpe nnti aku akan cari gak..huhu



suke tgok bag ni, tp berangan jela boleh..hurmmmm



n camera ni, aku suke sgt, sbb aku suke bergambar kot..so, camera ni cantik kot. (wlpupun aku xtau sgt psl camera2 ni, tp ak suke tgok hasil dr camera ni...huhu.. (bile nak dpt ek???)
n ni lg 1, laptop tu ader da, tp cam style plak aku tgok rmai orang skang pkai ipad...cam smart jer.. pgg iphone b, xbest sbb kecik, dpt ipad lg bestt..huhuhu



ok, psl kete aku xberia sgt, cukupla sekadar boleh bergerak, n knp aku cari kete kecik ni, sbb senang nak parking, nak reverse, nk ape sume la..so xpayah takut kn..( cara ckp mcm da ada lesen kan, hahaha...) ok ak adalah slh sorang yang amat penakut n fobia atas jalan raya, n sbb tu smpai skang aku xder lg lesen, tp berangan nak ader lesen tu bukan main lagi, duk tunda2 akhirnya kesudah xder lesen..tp 1day klu aku berjaya ader lesen, mmg ak nak pkai kete ni jer (b suke gelak bile aku ckp nk pkai viva jer, belagak ok,huhu)





n lastly ofcourse la, (bukan last la, mmg yg utama) sume org nak ada sekurang2nya sebijik umah kan..so aku mmg teringin nak ada umah sendiri, (dlm kepala ni, da berangan2 nak menghias umah sendiri..cehhhh knon lebih kan..hahaha ;D harap2 1day keinginan aku yang ni dpt dimakbulkan...moga Allah terus murahkan rezeki aku, amin...

(banyak lg keinginan ni, biasala kan perempuan ni nafsu nye banyak, nak2 bershopping mmg sume perempuan suke, tp pendapatan tu yang akan membataskan keinginan seseorang tu, window shopping pn jadila kan..tp pd aku, aku xsuke window shopping... aku suke ader duit, mmg aku kuar pegi cari brg yg aku nak..tp skang ni, aku gile beli online *mudah dan cepat* wlupun kadang2 sgt mmbazir... so cmne ek aku nak menyimpan ni...aduhhhhh... mmgla aku d buat potongan gaji for savings kan, tp bile pk2 balik, baik aku simpan duit yang aku beli brg2 tu kat dlm asb or tabung haji kan..huhuh..b slalu bising kt aku, wlupun dier pn lebih kurang same ngan aku, cume ak mmg sgt over la bile berbelanja ni, smpai masing2 terpakse da beli baru bgtau..hahaha..xbagus2..)

3 comments:

RiHiKi said...

sgt suke kasut merah guess tuuuuu..hahaha nak jugak boley? camera tu pon awesome!eiii..taksub nak..but bajet, xde hehe :)

~ sHa ~ said...

cntik kan..pkai ngan hndbag merah tu pn sgt cantikk...huhuhu, same la kite rom.. ;-p

RiHiKi said...

a'ahh...sangat cntik..if pkai ngan h.bag merah tu, match wallahhhhh..mhehehe...