Monday, 24 October 2011

Puteri Sarah Hana

Morning... cmne wekend korang ritu? huhu..ak sgt bz (cehhh mcm retiss plak ko ;p) ok, 

crite ak hari sabtu, 

pagi aku g umah busu kat kota kemuning, dier wat knduri nak g haji hujg bulan ni.. pastu g alamanda jap, singgah beli hadiah utk baby kina. pastu terus g umah izni kat ampang, amik barang dier beli kat jakarta...ok, ak mmg suke brg yang dier beli tu... cantik..cantik..cantik... hehe... then terus ke umah kina, tgok 2nd baby dier, geram ok, asal ak amik gmbar jer, tau nak senyummm...huisshhh kecik2 da tau senyum, mau besar kang bergaya habis...hahaha...tp xsyok, dier asyik tdoo jer.. geram gak tgok ank dier yg 1st, puteri sarah humaira...comeyyy gile, n sgt bijak... huhuh... xsnap gmbar sarah, active kulu kilir.... lame rse xjumpe kina, last jumpe mse tdo umah dier ngn epah ritu..huhu... happy tgok bile mmber da beranak pinak ni.. ;D dlm kul 6 ak gerak g jalan tar, cari kain satin utk kain lace yg izni beli tu... ok, ak sgt menyesal; eh beli, semeter rm48, murah pun dier bg 45..aku bukan reti nak beli2 kain ni, kain satin pun aku xtau..hahahah... bile ak cite kat mama, mama kte membzr ok...kain tu lg mahal dr lace yg aku beli tu...hurmmm, ak da mcm xder mood da...hangin 1 badan, balik umah trus tdooo! xder mood... ;-(



ari ahad :

tghr tu g knduri kawin kwn b kat PJ, ktorang g lmbat skit, dlm kul 3 bru smpai, pastu operasi tggu menunggu adala dlm 3 lebih...tp ok jgk sbb time2 tu xramai orang, so boleh la sembang2 jumpe pengantin... g awal2 pun pengantin sbuk bergambar  ye dok..huhu... da khemah tu nak bukk bru reti nak gerak kan, huhuh...dlm kul 4 lbh kitorang gerak, terus balik...





No comments: