Monday, 10 October 2011

second time jadi Pengapit

huhu... smalam g kenduri kawin kat jempol, n9..jauk ok umahnye..aku ingat dekatnye..ptt la zy suh aku kuar awl.. emmm mmg give up mencari, nsb bek aku kne jd pengapit time tu, tu yg aku agak rushing tu..dlm kul 10 aku kuar umah, kul 1 bru smpai.. act ni wedding dak ofis aku, segan gk nak jd pengapit. da la aku xkenal tunang dier tu (perempuan), kwn aku ni laki..kire bsfren aku la kat ofis ni...

dlm kul 2 dorang sanding, xsangke da kawin kwn aku sorang ni.. pantasnye mase berjalankan... papepun semoga kekal bahagian hingga akhir hayat. aku suh b amik gmbar, tp dier mls. sbb rmai orang kan. sian gak kat b, sbb tggu aku sepanjang aku jd pengapit tu..btw thnks buchuk ;-* huhu.. pas sanding aku mkn dlu, n terus gerak...dlm kul 5 gak la smpai umah..gile penat ok, rse melengas 1 bdn..huhu...

 pengapit lelaki pn dak ofis jgk..

 congrats to zyzy n wife..semoga bahagia, kekal hingga kahir hayat,

n mlm tu aku tgok fb, kecoh org post kat wall psl cantiknye bulan mlm td..n aku pun xketinggalan utk tgok bulan.. tp sygnye aku xleh tgok penuh, sbb bulan atas blok aku. tp aku jengah skit kepala ni utk tgok, mmg cantik ok. nmpak lingkaran kat bulan tu..subhanallah cantik sungguh ciptaan Allah...






No comments: