Friday, 21 October 2011

SuPriSe (",)

Morning... em tibe2 plak entry tu kan,huhu.. act smalam d 1benda yg buat aku sgt2 suprise..tp apepn aku bersyukur sgt, rse cam sgt suprise plus nerves plus tkt, n plg penting ak rse bersyukur sgt, cam rse beban tu gugur dlm kepala n bahu ni..rse ak xsilap, Alhamdulillah, Terima kasih ya Allah...

n smalam ak d tgok 1 kdai online ni, cantik+comey.. act ak slh sorang yg sgt suke suprise (cehhh mcm nk promote plak kan ;p) sbb ak rse sgt terharu klu d suprise2 ni..sbb ak mmg sgt hargai pmberian org. pecaya atau pun x, ak still smpan smpai skang segala surat bagai, kad2 n bday presnt sume, wlupun sekeping ketas kecik, bile kdg2 aku bosan, aku bace n tgok balik, rse sgt rindu zaman dolu2..huhu.. tp ritu memandangkan nak pindah brg2, ak tepaksa buang 1 kotak yg penuh ngan kad+surat2..rse syg jgk, tp xpla tu semua surat2+kad2 zaman sekolah rendah... yg sek menengah nye aku still smpan g..poyo x? hahahah

 flower+choclate+qute bear ;-)

em berbalik kpd suprise td, ak tringin sebenarnye nak poyo2 dpt bunge, wlupun bunge bukan leh mkn ke, simpan ke kan, tp klu keringkan, leh la smpan lame skit... ntah, pd aku cam sweet jer.. maybe xsume pendapat cm aku, maybe d anggap cm jiwang karat..xkisah la, yg penting ak rse tu slh 1 cara nak buat pasangan kite rse dihargai kan, n buat relationship tu lg bermkne n sweet ;-) .. papepn xterletak pd barang or bunge tu semata2, lebih kpd keikhlasan kite nak wat suprise tu...n smalam ak d tgok 1 kedai flower online..cantik n banyak choice..bukan semata2 bunga jer, d choclate, buah2an, cake..mcm2 la... harga pun boleh tahanla, tp xkisah pun, yg penting ak rse cam benda tu suprise..lame da cm terpk, sbb xtau nak b eli presnt ape..ssh kan nak beli prsnt utk laki ni, klu permpuan ape2 leh beli jer... 

mmg klaka klu bg lelaki bunge, tp xder la bunga semata2 jer, banyak choice, tinggal nak pilih jer...so ader choclate n bear.. pd yg rse suke benda2 sweet mcm ni, rse xpelik pn bg laki bunga+choclate+qute bear... mmber ofis pn kate ok jer... xpelik pun kan..sweet what.. hahaha... ;p




No comments: