Monday, 10 October 2011

Urusetia OBB

em lame cm xupdate..nak crite tp tangan aku mls nak menaip, lebih suke jd silent reader jer...huhuhu.. las week, 25 sept - 29 sept, aku kne jd uruseti utk OBB (outcome based budgeting), oleh sbb staff xbrape nak ckp, jd aku dipinjam kan la lebih kurang, reasonnye aku kan belum kawin. so xder commitment..itu la katenye..hurmmmm... rse mcm esk gak nak kawin, hurmmmm!

so ari ahad tu mula la kje2 urusetia, mmg sgt kelam kabut k. kje tu sgt simple, tp aku xpasti sp yang sepattnye tanggungjwb buat benda tu, aku xrse level aku n zue yg ptt tentukan group dorang..haiisshhh benci! benci! sbb tu aku xsuke klu kne g outstation, sgt kelam kbt. hari ke2,3 da releks skit..releks yg membuat kan aku sgt bosan, n rse mcm nak tdooo jer... 
mls last tu, ptg pas bis bengkel, aku duk releks2 dlm bilik smbil melayan crite cine kegemaranku, tibe2 aku rse mcm aku tgok sume benda berputar2, serius kepala aku da start berpusing2.. aku telan panadol, bape minit mcm tu terus terhambur keluar ape yg aku mkn tghr td..huhuh... geli kan dgr,,hahah aku lg geli, siap tgok lg, xsmpat hadam ok ape yg aku mkn tu, kuar sebijik2 la, siap bentuk asal tu d lagi..hahahah..msti korang geli... n mlm tu aku terus flat, zue sorang je trun blk urusetia tu, serius aku rse berpinau gile... n pastu aku telan lg ubat migrain, muntah lg, oleh sbb td aku da muntah semuanya, yg keluar kali ni air jela... da xtahan sgt, pn nurul bg aku blk, tp xkan la aku nak suh b hntar kan da kul 10 time tu..aku jak b tman g klinik jer, zue pn teman aku skali. smpai klinik, doc cine tu boleh plak bersembang2 mcm aku xder jer..releks dier sembang ngan zue.. aku da rse mcm lemah longlai da, kepada xstop berpinau..n lastly doc bg aku injection..pas injection muntah lg... blk hotel aku tdo smpai la kepagi, pagi tu da ok...huhuh..xsbr nak balik...blk tu b amk, singgah kl jap beli c.lense aku than blk... 




No comments: