Wednesday, 2 November 2011

WeKenD Activity

morning.... em serius mls gile nak mencoret2 kat sni, padahal hari2 je bukk blog..huhuh, aku kan silent reader, so aku lebih suke bace blog yg diupdate..sbb ak tau xder sp nak bace blog ak (waaaa, ayt sdh ;-( ) xkisahla, hahaha... em nk crite psl wekend ritu, 

Sabtu - 1st time ak g massage..huhu, saje2 menggedik, teringin kan.. so aku beli voucher tu kat milkdeal, buat kat dutamas..aku pun xfamiliar tmpat tu, tp Alhamdulillah dengan bantuan gps, kami smpai gak..dlm kul 1.45 appoinmnt, so smpai tu mkn dlu..lapa kotttt... dlm kul 4 kot abs, emmm sofar ak rse biase jer, xder best sgt..n xbrape puas hati pun..biase2 jer... lg suke time wat facial kt kajang ritu, dier massage best jgk.. tp dpt voucher rm50..nga pk2 nak wat traditional massage plak..rugi klu xgune kan..huhuh..than terus balk umah..rini knduri umah anep, nk g tp xder geng plak..esk plak umah ayun...

ahad -  ingat rini nk g knduri umah ayun, tp mlm td mkcik tu lmbat plak rply..trus mood ak hilang nk g..bgtau b xjd, terus laju j ckp nk g melaka, jmpe mmber kg dier..dorg d cubprix... pg tu gerak dlm kul 9, b4 tu ak kne ceramah skit..ouuchhh sgt menyayat hati, xperlu crite benda2 sdh ni..hurmm..2nd time ak g tmpt mcm tu, bapak panas kot.. hurmm, nsb bek dier wat dekat stadium, so sbelah tu d pusat akuatik, ak lepak situ sendirian berhad... best plak hujan lebat gile,sjukk rse huhu... feling aku tgok org swimming..lg best.. tbe2 rse nk join skali.. kan best klu umah ak d swimming pool, mmg slalu la ak swimming...huhuh... lupe nk gtau kitorang smpai mlk tu dlm kul 11 lebih... and kul 3.40 mcm tu ak tgok sha baru online..aku terus chat dier, lupe plak ak nak msg dier gtau aku kat mlk, plus ak xder no dier..boleh??? than dier terus dtg sni, ak lepak minum jap ngan dier, serius wehhh lame gile xjmpe dier..last jumpe mse ak sem 2 kat KYM tu..agak berisi skit dier, tp muke still xberubah..klu x ak ngan die same2 dpt poly ritu, tp dier xnak g..frust gak aku g sorang2 jer..12nov ni dier kawin, so aku dtg mlk lg la, insyaAllah... dlm kul 8 smpai umah, serius penat ok...rse belengas gile bdn ak..terus g mndi n siap sedia utk tdo..bangun ari isnin tu, ngantuk gileeeee....mcm mls plak nk g ofis, tp xleh sbb syggg cuti..heheh ;p





No comments: