Tuesday, 21 February 2012

The Day

13Jan2012-Doa ak moga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan...

pagi2 subuh fmly paksu da smpai pudu, papa g amik. dorang naik bas. serius terharu ak, syakir n syukur pn ader. da agak sbuk2 skit.. pastu g ikut mama amik cake kat kawan die. pastu smpai2 umah, busu n farah da d umah. n pastu ibu plak smpai. dorang nga buat bunge telur. 

mlm td papa mama sbuk rebus telur kat surau. pakcik husna n sp tah name dier, d tlg skali. dlm kul 9 ned smpai inaikan ak n syafiq. pg tu bukk gile hitam, mse mule2 bkk tu xpekat pun. tp aku suke mcm tu.. huhuhu...

pastu tghr geng2 kedah smpai, mmg penuh la umah ak.. rse happy sgt, lame x kumpul wat2 knduri cmni.. pastu dorang mkn tghr kat sini, n pastu fmly sepupu mama dtg. kak aida, kire 2 pupu ak la, dier yang buat hntaran ak. ak suke deco hntaran tu, simple n sweet jer... 

dlm kul 3 lbh kak as smpai, jnji kul 3, hurmm... ak da rsau sbb papa da sound jgn lmbat, sbb ustaz manaf ni straight skit.. so mse makeup kina n epah smpai. iejang pun smpai skali. dot n farid smpai awl lagi, pastu baru gomok smpai. kina dtg ngn mak dier, ak da kelam kabut smpai xsmpt nak salam mak kina. hurmmm.... n ak hint2 gak kak as suh cpt, sbb ak takut lambat. da la tbe2 hujan. lame xhujan. ak da rsau... takut esknye hujan gak.. tp Alhamdulillah hujan rahmat kata org, xlebat sgt. dlm kul 5lbh da renyai2.. 

so ak smpai masjid, dorang nga smayang asar. so lega ak..sbb ak smpai tu da kul 5.. jnji ngn ustaz manaf kul 5. takut gak ak.. sbb papa kenal baik ngn ustaz manaf, so ak xnak la cam wat hal lmbat kan.. smpai masjid nmpak gak fmly2 chapik... nerves plak tibe2, td cam releks lagi..

pas sume masuk masjid, ayah ak releks je pkai baju cam nak g smayang jumaat, kot la nak vougue skit kan.. ape2 la pa.. huhuh... ustaz manaf tu klaka gak la, org utara gak dier.. hehe..sekampung plak.. papa da agak da, dier msti suh papa yang nikahkan, tp lagi bagus kan ayah perempuan yang nikahkan.. kurang skit kot nerves chapik..mse ak kene bace ikrar (ikrar ke org panggil, ak pun xsure), mmg agak sebak la time tu.. tp mak kne la cover makeup kan.. hahahah... Alhamdulillah dengan sekali lafaz, kami sah sebagai suami isteri. dlm hati mcm xpercaya, Alhamdulillah ak bersyukur sgt... Semoga perjalanan seterusnya 
dipermudahkanNya.. Amin..


comel x papa? hehe... releks je papa pkai kan.. time ni b4 akad nikah..

Alhamdulillah

time ni ak rse sebak sgt... ;-(

jumpe dah, pic iejang n gomok.. ;-)

fmly ak, along xder..sbb dier kne standby kat umah..



epah-kina-chaol

thnks jugak kat gomok, iejang n shidot yang dtg. tp ak xjmpe lg pic korang.. hehe.. banyak benau gmbar, smpai nek penau mate ni nk plh.. hehe ;p

banyak lgi pic ak nk share, tp over plak kan klu sume ak nak upload.. so album kaiwn pun baru dpt je harini, mmg sbuk nak upload, tp banyak sgt. so aku plih2 jela..huhu.. 

*Alhamdulillah ak bersyukur sgt.. Thnk you Allah..*

will share more pic later (bnyak nk kne slect dlu) njoy ;p 


No comments: