Thursday, 23 February 2012

JalaN-jalaN ngN family

cuti thaipusam ritu kitorang fmly g jln pangkor, g 1 hari j.. saje jln sne.. chapik blk kedah, dier blk sorang jer, sbb d hal skit. so ak ikutla fmly ak g pangkor. adik j yg xg.. kitorang gerak pagi isnin tu, n smpai dlm tghr. 

mse bot tu brenti nmpak penyanyi alif satar tu.. dier d shooting kot.. huhu.. em smpai sane, rmai gile orang, musim cuti kan.. pastu plak sane panas, dorang kate lame da xujan.. smpai hotel kul 3 bru dorang bagi check in,hurmmm msti pnuh hotel tu.. 

sementara tggu check in kitorang jalan kat pekan dier.. act pulau pangkor ni pekan dier kecik jer.. ak imagine mcm langkawi tu.. besar la jgk kot.. mcm bosan je duk sini.. cant imagine.. huhu.. ak beli ikan masin jer..hahaha.. sejak2 ni pk kan psl umah je, pk msk, pk mcm2 la.. dlu pk ak jer.. huahauhau.. ;D

oleh sbb kitorang duk sane 1 mlm je, so ptg tu kitorang jalan g island hoping, rm150 1 bot.. mhl gak ek.. tp ok la, dier bwk jalan merata, pastu dier cite2 psl tmpat2 yang dier bwk tu, xmcm kat langkawi ritu.. cantik pulau dier.. n ade chalet2 kat situ pun cantik, harge orang cite gile mahal.. huhu..

pas jalan2 pulau, kitorang terus g mkn.. ikut hati ni letih sgt, tp pk esk nak balik da..rugi xjln kan.. mama sbuk shopping jer.. hurmm.. pas mkn2 kitorang blk hotel.. lepak2 jap..pas mgrib kuar lagi jalan2 ngan papa, along n afan.. pekena burger 1, n balik hotel..

esk paginye, teman afan g laut.. dier nak mndi laut, ak kne jd fotographr dier, dier kan mcm adik, gile gmbar.. huhu.. lotih den.. mse nga mndi tu, dier mcm kene gigit kot ngn jelly fish.. mule2 mcm nmpak buih2 kecik kat tgn dier, pastu 2,3 hari jd merah gile. takut ak tgok.. 

pastu siap2 kemas, kitorang kuar hotel n naik ferry.. smpai jetty mkn jap, jalan2 jap.. n trus balik.. penat gak la, sbb g 1 hari je kan.. so mcm xder rest.. blk umah mlm tu xtdo lg, sbb tggu chapik smpai kl, dier nek bas je blk kdh.. tp dier xtrus blk umh. esk bru jmpe dier..sian dier nak blk umah mlm2 ni.. hurmm ;-(


 papa mama yg super comell..!

 kami stay kat chalet ni




 mama da pndai buat peace (",)


 

 nak balik dah..huhu







No comments: