Tuesday, 28 February 2012

Sangat xpuas Hati!

Last week ak da dpt album kawin, sorry to say ak mmg xpuas hati.. dlm pndrive pn gmbr yg penting2 mcm xade.. ak pun blur.. tp mmg mule2 ak xhope sgt kat album sini. ak beria nak tgk album belah baling..hopefully ok.. sbb belah sini mmg ak ngaku sndiri time ak amik gmbr tu pun, even time outdoor, ak cam penat gile..smpai tahap give up la, tp pk da byr ak on jer..wlupun bdn rse nak pengsan dah, ku gagah kan jua..

dr pg2 mse knduri da buat ak mcm2 xpuas hati, tp ak paksakan senyum je muke ak ni.. dlm hati rse nak sumpah seranah jer, serius ak XSUKE! XPUAS HATI! mmg d pic2 yang cantik di edit, tu mmg aku suke n thnks sgt2.. tp pic2 yg penting mcm banyak xder.. n xsume pic yang dier edit.. ak mls nak emo2, ak redha kan jela.. mmg klu ikut hati sume nak perfect kan, sbb ak bukan xbuat research, bkn ak x servay, berbulan2 ak buat, tp hasilnye xsame mcm yg ak nak..mmgla ak xharapkan 100% same, tp atleast skit pn ok la.. tp ntahlah, tp psl mknn mama papa cam puas hati.. yg tu ak xtau, sbb ak xrse sgt.. iejang,ietod n gomok j tau mcm ne mulut ak mengomel mse knduri tu..hurmmm... 

n ader jgk mulut2 yang m'comment mcm2 psl wedding tu, mmber sndiri kot, tp ak mls nak amik pusing.. sume pengantin nak yang cantik2, nak yang xder cacat cela, tp manusia sume xsempurna kan.. so benda pun da lepas, td ckp xnak emo kan, tp ak rse da t'emo skit pun..huhuhu..

papepn thanks...




2 comments:

salykin sobry said...

album wedd kt baling emm mcm biase je..tak der beza pun pic yg photographer amek ngn pcik amek..da pesan kt syafiq ari2 tak pyh amek photographer, dia nk jgk..degil..tp xtau la kalu di mata finaz rs ok..meh le blik tgk

~ PeaNut ~ said...

owh yeke.. em xpla.. nnti ingat nk edit n cuci lain..serius xpuas hati kat belah sini.. insyaAllah 9mac nnti finaz balik..