Friday, 2 March 2012

Kek batik coklat

good morning... skejap je da hari jumaat kan.. huhu.. salam jumaat sume.. pagi2 ni ak sbuk nak update gak, xabis2 lagi psl mknn.. hehe.. smalam kan pose, so mcm2 tringin nak mkn.. n smalam ak tringin nak mkn kek batik coklat, ala buat gune biskut marry tu.. ptg ak msg chapik mnta belikan skit bhn2 dier, sbb ak da smpai umah, mls plak nak trun balik.. 

after mgrib, ak start buat. senang je nak buat kan.. ak sure korang sume lg pakar dr ak ni ha.. hehe.. simple j bahan dier, n nak buat pun simple. tp kne tggu esknye bru dpt mkn..pdhal ak da tringin nk mkn ni..xpla tggu jela.. elok lps ak buat kek tu, tbe2 blackout..ade la dkt setengah jam.. rupenye ak bru tau 1 putrjya n bangi blackout..huhu..nsb bek da setle2 buat kek tu.. n klu ak sorang2 kat umah time tu, cnfirm2 ak da lari keluar umah.. ak ni penakut skit.. hehe.. klu ak penakut, chapik lagi penakut.. huahuahua.. tp dier buat releks jer.. hehe...

pagi2 ni mse nak buat bfst, ak ingat da blh mkn da kek tu, tp dier xkeras sume lg.. oleh sbb ak mmg da tringin lagi dr mlm td, so ak mkn jgk.. tggu blk ofis jela, nk bedal blk..huhu.. 


 pic credit from mr google..


No comments: