Wednesday, 21 March 2012

movie time

wekend yang lepas chapik keje sabtu n ahad, tp halfday jela.. ari sabtu tu dier balik awal, so adik ak bbm ajak kuar jalan-jalan.. pastu terus msg chapik sbb dier nga wt kete kat bawah rumah.. pas zohor siap-siap n terus kuar g mid.. adik pegi dulu ngan mama, papa n afan.. wahh afan sakit-sakit pun leh jalan g kan..huhu

sampai-sampai mid, berpusing cari parking.. huh.. kat sane ade pameran pasal barang-barang rumah.. papa beli lampu untuk letak kat atas tangga umah kat kajang tu. pastu ak jalan-jalan ngan chapik tengok wallpaper. cantik-cantik wallpaper dier, tp gile mahal ok.. hurmmm...

pastu papa jalan nak cari seluar, n mama pun nak cari barang. aku ngan chapik g mkn jap, sbb aku lapaaaaa gile.. huhu... kul 5 adik beli tiket movie cite "John Carter" tp papa xtengok, sbb nak terus balik kajang. mule2 movie tu aku agak bosan la.. ak kan xberaoa minat cite-cite mcm tu.. dah akhir-akhr baru terasa best.. hehe.. pas movie terus balik singgah kajang. pas makan-makan terus balik umah n zzzzz.... 

*next week nak celebrate birthday mama, sbb minggu lagi satu mama g jakarta, so kene la celebrate awal.. nga plan lagi ngan adik, ingat nak bawak mama releks2 kat spa.. pastu g makan, 1 family..chapik xdpt join sbb dier nak g memancing, huh.. excited j bdk tu.. huh*


muka menahan sakit perut tunggu adik aku..hurmm




No comments: