Thursday, 19 April 2012

Aku yang Dirai

13 April 198.., jam 6.25 pagi - seorang bayi perempuan comel telah dilahirkan di Hospital Besar Kuala Lumpur yang kini dikenali sebagai Hospital Kuala Lumpur.. wahh...Alhamdulillah, Allah masih panjangkan umur aku, masih bernyawa dan sihat... umur pun semakin la meningkat..xperlu la nak sebut ek, sbb aku akan sentiasa nak rase mude.. hehe..

pagi-pagi datang ofis, terharu sbb Kak Aisyah buat kek, tau-tau kan aku suke kek coklat..balik umah aku baham sorang-sorang. chapik kureng skit kek-kek ni.. n tengahari tu, ila belanja lunch kat Secret Recipe presint diplomatik..

malam, chapik kate nak blanje makan kat Full House Kl, aku mcm da agak yang family aku mesti ade. sbb teringat ritu adik beria-ria nak makan kat sane mase birthday mama.. tapi chapik kate berdua je, n dier da booked kul 10.00mlm nanti..

tunggu chapik balik keje. pas isya' siap-siap n kuar umah. sampai KL, cehhh chapik confident masuk Full House, dier pegi kat kaunter konon-konon tanye dier nye meja katne.. bile dier jalan je nak tuju kat meja tu, aku da nampak afan n adik.. kan aku duga.. hehe.. papepun aku appreciate sgt. yela papa da la keje KL, mesti rushing balik umah. n afan pun baru habis keje kul 9 tu.da la papa xberapa sihat malam tu.. tq korang.. SYG sgt!!

makan-makan..n siap makan g bergambar skit, n terus balik.. Adik n afan follow aku balik sbb nak amik gambar, excited lebih makcik tu.. ape pun, tq so much to my lovely hubby, n my family..love them soooo much!! n tq jgk kat sume yang wish birthday aku, moga doa kalian dimakbulkan. amin.. ;-)



comel kan, papa yang amik pic ni.. hehe




aku makan ni, boleh la.. nak kate sedap, biase je...

ni adik yang makan..

ni afan makan, xsempat aku nak rase. cepat benau dier makan. tapi afan kate sedap

yang ni pun afan makan, lapa dier baru balik keje.. mknn mama n chapik aku xsempat nak amik gambr, sbb da lapaaa.. hahahah

Love them So Much!








4 comments:

wmhafiz said...

Hepi belated besday :-)

Tak dpt present ke?

~ PeaNut ~ said...

tq ;-) dpt..dr fmly n kwn..hehe ;-)

salykin sobry said...

u, nnt ajar i pakai tudung mcm ni..hahah
eh jap...emm buleh ke ustazah pakai litit bagai mcm ni????hahaha

~ PeaNut ~ said...

eh boleh je..tp kene cari shawl yang panjang skit la.. hehe..