Friday, 17 August 2012

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin

harini aku masih gigih bekerja..dah mcm lirik lagu joe flizow tu.. hehe.. hari terakhir bekerja sebelum balik ke kampung.. insyaAllah aku akan bergerak balik tghr ni, amik my SIL dulu then terus gerak. memang berbuke dalam kete la jawapnye harini.  Act kami akan balik kampung en husband dulu dan sabtu baru balik ke Kulim. excited jugak nak rase suasana raya di kampung en husband, coz 1st time kan..nerves pn ade. this year kami akan bercuti selama seminggu, jumaat depan balik sini, coz ahad wedding cousin aku. so sabtu tu aku ade mase untuk mengemas segala. lagipun chapik dah start keje sabtu tu.

so dikesempatan ini, aku hulur sepuluh jari ingin memohon maaf pada semua sekiranya ade entry-entry sebelum ni yang terkasar bahasa, yang terover kate, atau perlakuan aku yang kurang menyenangkan. pada yang balik kampung harini xkire la jauh atau dekat, pandulah berhati-hati n ingatlah orang yang tersayang. > Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin <




* rindu kat arwah tokwan ;-( semoga tokwan tenang di sane. Alfatihah *


No comments: