Tuesday, 23 October 2012

HaPpy BirtHdaY my DeAr HusBaNd


Assalamualaikum...

190ktober-Jumaat lepas birthday chapik, tahun dirahsiakan..haha, yang pasti makin bertambahla kan.. so xder celebration pun that day, ingat nak g beli present dier time lunch tu, tapi malas betul nak jalan ke Alamanda tu. nk kuar makan malam pun, petang tu hujan sampai la ke malam.. so just wish je malam sebelum tu..

lunch smalam pegila beli present dier, act aku xtau nak beli ape. serius aku failed beli barang lelaki. tapi sebelum tu dier ader tengok-tengok baju kat Giordano, so aku ingat nak bagi tshirt tu jela. sebab dah 2x dier duk masuk kedai tu..sambil-sambil tu masuk care4 cari susu dutch lady coz tengah offer rm4 1kotak. aku bedal 7 kotak, hahaha.. tapi 4 kotak papa mama nye la. sbb smalam dorang d ckp nak beli jugak.

n aku plan nak beli cake kat secret tapi 3 slice jela, so boleh tulis-tulis kat situ. nak beli 1 cake gedabak tu, sape nak makan banyak-banyak tu. lagipun chapik bukan jenis beria makan cake ni. tapi sayang nya xder, sebab budak kat secret tu kate xder bekas besar. confius aku, coz ritu waktu birthday officemate aku, husband dier beli boleh plak.. huh... so aku decide beli biskut kat famaous amous tu je. sbb chapik pun suke makan biskut kat situ. yang tekanan nye aku nak bungkus yang baru, tapi payah betul cakap ngan mamat vietnam tu, xpaham bahasa.

pastu aku nak cari kad, kad yang kecik jer, yang besar-besar watpe, bukannya chapik nak simpan pun.. ntah-ntah dier buang nanti. lelaki kan bukan macam perempuan nak simpan-simpan sebagai kenangan bagai, so aku decide buat sendiri jela..

so aku harap petang tu dier leh sampai umah macam biase, dah bape hari asyik balik malam je..huhu.. so aku letak atas meja makan, dengan harapan dier akan terus nampak mase balik dari keje nanti. so aku pun menanti la dengan penuh kesabaran kat rumah tu.

elok dalam kul 6.40 dier sampai, aku buat-buat la tido..memang slalu aku tido pun.. hehe.. pastu dier masuk bilik n wish tq..alololo, comey muke terharu husband i tau.. poyyoooo...huhu..kad comey yg aku buat tu die tampal kat almari baby..

malam tu, kami ke JJ equine mencari baju aku. shopping skit barang umah, n balik singgah umah mama hantar susu. 

ok itu saje crite di hari lahir chapik..skali lagi Happy belated birthday MUHAMMAD SYAFIQ BIN SOBRI.. Sekian..












(sila abaikan tikar mengkuang tu ye..huahauhua ;D)





No comments: