Wednesday, 24 October 2012

Lemaunyaaaaa...


Assalamualaikum,,,

pagi ni terasa lemau sangat..pening kepala, pastu terasa leher aku terkehel plak..emmm trase nak balik umah n tido jer.. kepala aku pening sbelah kiri je plak tu, dah brape hari dah kepala aku belah kiri jer pening.. huhu..

esk last day keje, coz jumaat dah cuti raya haji. raya haji tahun ni aku beraya kat Kedah, kampung belah chapik. maybe g skejap kampung aku kat kulim. Family aku xbalik kedah tahun ni, walaupun cume raya haji, ofcourse akan terasa raya tanpa family aku..hurmm ;-( esk tghr kitorang balik kg, hopefully xjem..skang makin menjadi-jadi sakit blakang aku klu duduk lame-lame.. huhu..

so preparation raya ni, xder sangat pun.. biase-biase aje.. baju raya pun xder, pakai ape ader jer.. skang ni memang xmuat dah nak sarung baju kurung. baju tu muat, sebab baju kurung aku sume besar-besar, tapi tang kain tu yang xmuat..hurmmm.. baju pregnnt pun xbnyak, sebab perut aku kecik jer, nak beli, tinggal lagi 2 bulan lebih je terasa malas plak.. so berulang-ulang jela aku pakai baju yang sama. 

checkup smalam, berat aku naik lagi..wowowowo tekanan ok.. lagi 2 bulan weh, ntah brape lagi lah nak naik berat ni.. hurmm.. scan pun smalam mcm xder prasaan, xbest la scan kat hospital kerajaan ni, private gak best.. dier sembang-sembang siap tunjuk-tunjuk lagi baby..klu goment ni kite yang kene tanye. huh.. n smalam lepas checkup sempat g manjaku cari brg skit..dpt beli baju pink selai pun dah mcm syok.. hehe.. 

k la gtg, nak lunch.. nak makan xlapa sangat, just nak cari air.. skang aku memang suke minum ais, sebab badan terasa panas jer.. huhu... tata..



No comments: