Thursday, 25 October 2012

Selamat Hari Raya Aidiladha

Assalamualaikum..

pagi ni awal aku g keje, huhu.. trase lengang sangat jalan raya.. kan syok kalau hari-hari macam ni.. huhu... ok, rini plan nak halfday, coz nak balik ke kedah. hopefully xjem la.. coz skang ni memang xselesa sangat duduk lame-lame.. kat ofis pun duduk lame skit dah sakit-sakit belakang..nak jalan-jalan pun rase cepat mengah..n aku hairan bin pelik skang ni, kalau jalan skit pun tulang belakang sakit, n pedih ulu hati tu jangan cakap la sakit dier macam ne..huhu..malam tadi memang aku xlena sangat tido, kejap-kejap bangun nak shishi..kejap-kejap bangun sebab xselesa tido..tu yang aku bangun awal rini.. sebab dah rase xsedap mase tido..huh, bile rase skang ni, baru terpikir macam ni la mama rase dulu kan mase mengandungkan aku... huhu.. tibe-tibe rindu family.. (wlupun duduk dekat umah jer)

mood-sronok nak balik kampung, tapi sedih jugak sebab family aku xbalik kampung tahun ni,,huaaaaa ;-( nak nangis rase.. xpela, kene ikut giliran la, baru adil kan.. huhu.. 

sebelum pc aku off untuk kali ketiga, sebab cleaner ni  ngah vakume sambil tertarik aku nye plug ni..hangin j aku.. huhhh.. so aku nak wish Selamat Hari Raya Aidiladha, pada yang balik kampung tu jauh or dekat semoga perjalanan anda semua selamat n lancar..berhati-hati di jalan raya.. haaaa dah macam pesanan penaja kan aku ni.. k la byee...




No comments: