Thursday, 11 October 2012

ShoPping

Assalamulaikum.. malam tadi hujan lebat, syok betul kalau dapat tido.. hehe.. tapi mase kat kwsan rumah aku xderla lebat sangat. lepas magrib kitorang kuar g jj equine, otw tu memang hujan lebat gile, siap petir sume..takut gak aku duk dalam kete tu..tapi Alhamdulillah kami selamat sampai ke destinasi yang dituju..

so tujuan utama nak g jj tu, nak cari barang-barang.. so kami dah start beli barang skit-skit. nak beli sekali harung mau bangkrap aku..huhu.. tapi geram sangat tengok barang-barang baby, sebab sumenye comel-comel belaka. nak-nak plak barang yang warne pink..huhu..rase nak gapai sume jer..

ok setle beli barang yang kami plan untuk bulan ni, tapi d lagi beberapa barang yang xjumpe. nntilah wekend ni sambung cari lagik.. aku skang ni, jalan skit dah mengah, kaki jangan cakap la, jalan skit dah sakit, rase nak pitam sume ade. terasa berat dah bertambah kan, menyebabkan kaki aku cepat sakit bile jalan-jalan. 

mase nak balik tu, kat pintu depan jj tu ade buat game..act Aeon nye activity la..game dier tendang bola tu bagi masuk goal n ade la dier nye point yang kite kene dapatkan. so kalau melebihi point tu dapat la gift. so smalam chapik saje test, dapatla keychain Aeon..haha.. beria je chapik.. Semangat...

balik tu, hujan xbrenti lagi..huhu..memang syok tido hujan-hujan ni. jangan terlajak tido sudah.. haha

nak masuk game ni syarat dier nak tgok resit shopping kat Aeon, sekurang-kurangnya kene RM50 keatas





just imagine bola ade kat situ, tapi sebenarnye xder...

muke dapat gift.. haha..suke.. ;-)

*maapla yeh kualiti gambar kureng, sbb gune hp..hehe*





No comments: