Monday, 22 October 2012

WekeNd Activity

Assalamualaikum..

ari sabtu n ahad ritu aku melepak rumah kina, chapik keje so aku follow dier pagi tu, pastu dier drop aku g kat umah kina. saje dah lame xmelepak, menyembang ngan kina.. huhu.. ari ahad epah ikut skali, ari sabtu dier xleh sebab keje. Smalam kina buat nasi ayam, kagum jap aku. dulu dier xreti masak, skang ko sebut jer, sume dier reti. serius aku yang jadi malu... hehe.. 

n sempat aku blaja nak buat nasi ayam, gile simple sebenarnye nak buat nasi ayam tu. huh, nantila next time aku nak try plak buat. huhu.. n skejap je buat 

n buat aku best lagi bile melayan anak kina yang sulung, serius banyak cakap. dah macam makcik-makcik kepochi dier. umur baru 3 tahun tapi cakap dier kite paham, xder pelat-pelat.. sronok menyembang ngan dier. huhu..

duk melepak-melepak layan crite hantu kapcai, sampai tertido-tido. mama kina pun ader, mama memang stay ngan kina. sabtu husband kina xder, smalam ader.. bangun-bangun terus cari nasi ayam kina, tringat-ingat sampai ke harini. huhu..

dalam kul 3 chapik amik kitorang n terus balik. nasib baik malam smalam aku dah setle kan keje umah skit. so balik tu, releks-releks jap sampai terlena lagi..huhu, tidooo jela keje skang ni.. skang ni memang cepat ngantuk. kat ofis ni pun asal nak kul 9 lebih je buat aku ngantuk. huhu.. 

*esk checkup, xsabar nak jumpe baby comel ni..*

bye



No comments: