Thursday, 18 October 2012

WishList


Assalamualaikum..

morning..still morning.. em ok, lately time-time macam ni memang buat aku ngantuk. nak tido, tapi xslesa sangat. kalau dapat pejam pun brape minit jer.. huh, rase macam nak bawak tilam bantal je, ofcourse selesa tidur ku ini..hihi.. skang pun tido malam xbrape selesa dah, tapi xpe lagi beberapa bulan je lagi. demi baby comel ini, ku kuatkan semangat.. ;-)

crite pasal wishlist ni, sume orang ade impian kan.. memang banyak, kalau boleh dipenuhi memang syok sangat, dan salah satu faktor untuk memenuhi impian ni adalah dari segi kewangan, masa dan kesabaran

so aku share skit diantara wishlist aku untuk tahun depan, nak kate azam baru, xjugakla.. lame dah tringin impian ni..kuat n tak je semangat ni nak capaikan impian tu.. xpela sekurang-kurangnya dapat capai dua antara yang tersenarai pun dah Alhamdulillah..

1) Dipermudahkan untuk melahirkan baby comel ini..InsyaAllah..Amin

2) Lesen kereta

3)  kereta viva yang comel (2nd hand j, just untuk pegi n balik keje, n next year nak gune untuk hantar baby comel ke taska..huhu.. (mak-mak skarang tau cakap pasal taska ;p) - nak bawak kete chapik terasa gabak sangat

4) Bercuti
     - Bandung/Jakarta (Shopping)
     - Vietnam (Shopping)
     - Pulau (Langkawi-tempat honeybulan dulu ;p )
     - Pulau (Sabah-nak merelekskan minda ni, sronoknye kalau boleh dapat rest n releks,huh)

5) Umrah (insyaAllah semoga dimurahkan rezeki keluarga kami n diberi peluang untuk ke tempatMu..Amin)

so..itu diantaranya..semoga dipermudahkan untuk aku capai, yang paling penting ofcourse la no 1 kan.. huhu.. apepun, semoga yang lain-lain juga turut boleh dicapai dengan izinNya..Amin..



* Jumaat ni birthday chapik, xplan lagi nak buat ape la..huhu.. *


No comments: