Monday, 26 November 2012

Pureen Warehouse Sales


Assalamualaikum..

Good Morning.. memang kalau hari isnin mesti mood macam blur2 je..huhu.. ok nak crite psl wekend ritu, pureen ader buat warehouse sales dekat PJ, konon nak pegi pagi-pagi la kan, tapi mcm biase syg tdo..hahah.. start kul 10am-6pm.. kul 11 kami pun sampai, jem jangan kate lah..rase macam awal dah tu kan, tapi ramai dier macam ape jer.. serius weh, kalau ikutkan hati memang malas nak g, tapi  excited nak beli barang baby memang lain sangat.. ;-)

sampai-sampai je orang yang bratur kat cashier punyelah panjang gile, means dorang dtg mase blum bukak lagi kot..huhu.. so aku n chapik pun bersesak-sesak gak la mencari barang, sepanjang tu memang tangan aku kat perut jela, sebab dah xder jarak antara manusia lain, dah berlaga-laga perut ni ha, tapi mengenangkan dalam perut, ibu gagah kan jugak..bygkan dah 8bln 2 minggu, masih bersesak lagi. haruslah kan xnak lepaskan peluang. bulan 7 ke 8 ritu dier ade buat warehouse sales ni jgk, tapi xdpt nak g sebab chapik kene balik kedah, xingat sebab ape. 


mule-mule kami mencari barang-barang macam sabun, tissue wipe, barang yg aku senaraikan pun xsemua dapat cari sebab manusia terlalu ramai. n last station kami ke tempat baju-baju baby. tu lah yang utama sebenarnye, tapi sebab xpenah pegi. jadi kami agak terlambat skit. baju banyak yang dah abis. mule-mule kami pelik kenapa lah dorang siap berkampung kat tepi-tepi tu sambil memilih-milih baju. rupanya dorang dah amik baju siap-siap kat raga tu, n letak dalam plastik besar. pastu dorang berkampung kat tepi-tepi baru pilih mane yang dorang nak. huishhh sampai macam tu skali..aku pun xterkecuali la kan, turut join berkampung..hahaha.. tapi sayangnya xbanyak dah baju yang kami dpt.. sedih gile..

last-last chapik bratur nak bayar, aku tunggu kat luar je. xlarat rasenye.. kami abis dekat 2rat lebih jugak.. sronok-sronok jugak, tapi macam xpuas..sebab dalam senarai macam ader lagi yang nak beli, tp xdpt. aku ajak chapik pegi ari ahad, sebab dier buat 2 hari. chapik malas, sbb ahad dier nak keje. dier kate nnti jela dier beli kat manjaku jer.. huhu.. frust sebab xbanyak baju yang dpt beli, sebab dalam kepala aku memang nak borong baju...huhu.. xpela maybe nx time jer..


oleh sebab mcm frust skit, amik gambar pun cam xsempat..huhu..



 

No comments: