Wednesday, 26 December 2012

Happy Birthday Papa

23 Disember 2012 genap usia papa 58 tahun, usia tu jugak usia terakhir papa bergelar Pekerja Kerajaan. huhu.. dah berpuluh tahun bekerja, so skang masenye untuk papa rehat. kalau ikutkan papa nak sambung ke 60 tahun, tapi mama xbagi. yelah, dalam usia macam tu naik motor ulang alik ke KL pegi keje, hujan la, panas la. sian . sebab tu aku kesian tengok orang seusia papa bawak motor jauh-jauh pegi keje untuk mencari rezeki untuk family dorang. n skang suami aku sendiri keje naik motor jauh-jauh. sedih aku, sebab tu aku bengang gile ngn bos dier sebab xlepaskan dier untuk bertukar. ape jenis manusia la, bukannye tukar xder pengganti, tukar suke same suke kot. ape tah yang dier nak risaukan. skang musim hujan lagi aku risau chapik bawak moto jauh-jauh tu. rase nak tampar je bos dier. bolehhh..hurmmm

so malam kemarin, kami celebrate birthday papa. aku nye part, aku plan belanja papa n semua makan. papa susah skit part makan ni, sebab agak cerewet, jadi aku lebih suke dier decide sendiri nak makan katne. sebab aku takut aku bawak kang dier xsuke. adik plan nak makan kat kl, tapi papa xbrape ok. last-last papa decide makan kat area dengkil. not bad la masakan dier. 

"angah ucapkan selamat hari papa, semoga papa panjang umur dimurahkan rezeki. diberi kesihatan yang baik. dan diberkati olehNya. Amin. angah sayang papa!"

*sorryla xsempat bergambar-gambar coz skang memang aku xder mood skit nak bergambar bagai, hahaha*




No comments: