Thursday, 31 January 2013

Keisha dah Sebulan


Assalamualaikum..

Alhamdulillah Nur Keisha Damia dah genap sebulan 27hb Jan ritu.. 28hb petang bawak keisha g sunat kat klinik Annur..mama kate kitorang sume sebulan mama dah suatkan.. n ari rabu 30hb bawak keisha g klinik untuk cucuk sebulan..


berat keisha dah naik 4.4kg, n panjang 54cm.. mase nak cucuk tu dier nangis skejap j, tapi skejap-skejap pun menjerit gak la.. n after cek keisha, nurse cek ibu keisha plak.. berat xpyh crite la kan, baru sebulan..so jangan harap la nak terus trun mendadak.. (ayat sedapkan hati,huh), lepas tu dier cek luke sume, Alhamdulillah nurse kate dah kering. aku nak cek sendiri memang xla, sebab aku penakut kot..haha..

lepas keisha kene cucuk, nak kene tunggu turn plak jumpe doc. aku memang sangat bercinta nak tunggu turn ni..huh.. nasib mama teman ritu, kalau x mau menggelabah gak aku.. aku cume takut keisha nangis jer..sebab keisha nangis memang kuat..hihi.. Alhamdulillah doc cek sume ok.. xsempat nak amik gambar, sebab mase cek berat n panjang tu keisha nangis skit.. so xdapat la.. next appoinment untuk keisha cucuk 2 bulan plak.. malasnye aku nak g klinik tu, memikirkan kene menunggu tu yang buat aku sangat malas tau..

next week nak balik kedah, maybe aku stay sane dekat 2 minggu jugak, 10hb Feb cousin chapik kawin,n minggu lagi satu chapik kene balik kedah balik sebab ade hal. so aku stay je lagi seminggu. sedih skit sebab kene berpisah ngan chapik dalam seminggu tu, sejak kawin ni berpisah skit dah rindu..alolololo...sweet x i? haha..

jom layan pic keisha skit... ;-)


time ni keisha ngan nak nangis menunggu susu kot. huhu.. comey anak ibu ;-) {sape lagi nak puji anak sendiri kan, hehe }






2 comments:

didil said...

memang comel pun lah!! hehe

~ PeaNut ~ said...

comel mcm ibu dier kan? haha ;p