Friday, 1 February 2013

Anniversary Present

Alhamdulillah, 13 January 2013 genap setahun perkahwinan kami. syukur ya Allah.. anniversary kali ni xder celebrate mane-mane pun memandangkan aku dalam pantang. so lepak umah jer.. n Alhamdulillah anniversary kali ni kami sambut bertiga dengan kehadiran puteri sulung kami yang lahir pada 27 Disember 2012. Alhamdulillah terasa sangat sempurna sebuah keluarga. sekali lagi aku bersyukur sangat-sangat. semoga hubungan ini berkekalan hingga akhir hayat. Amin..

n mase anniversary ritu aku request hadiah dari chapik.. sekali lagi ye, AKU yang request..hahaha..nampak x bagus kan nye bini.. present dier aku beli awal dah, gile awal beli, aku beli kan perfume.. ingat mmg nak beli mase dekat-dekat anniversary, tp dah alang-alang dier mencari perfume, so beli jelah dulu.. 

ikut hati macam nak request gelang emas 1, wahh demand kan.. haha.. tapi xla, aku request biase2 je.. nak tau ape x? meh tgok...



/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
..................... jap ek .......................

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

..................... suprise ...........................

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

Tadaaaa.... 





hehe, act aku bekenan jam baby g officemate aku pakai ritu, comey j. macam kembali ke zaman sekolah kan, dulu-dulu kan famess jam ni. anyway tq b.. love u so much!

*thnks jugak to ila n rafiq sbb tolong belikan utk sy ;-) *



jom layan pic kami mase mude-mude.. Alhamdulillah dah setahun pic ni ;-)













 trime kasih Ya Allah untuk ANUGERAH yang xternilai ini.. Love U so much Muhammad Syafiq bin Sobri..