Wednesday, 20 March 2013

NEW


Assalamualaikum...

hello.. hihi dah naik bersawang dah blog eden ni.. almaklumlah skang kan nga cuti bersalin, so sibuk menguruskan rumah tangga...wahhhh.. hahaha.. overr tau.. aku kalau jage keisha memang kene berkepit je, kalau buaikan dier pun xleh tinggal. baru selangkah aku nak bergerak dier dah gerak-gerak dulu.. huh, nak buat keje pun xleh apetah lagi nak online kan. makan pun xsempat tau, aku makan pagi-pagi je sebab time tu keisha nga tido. 

Alhamdulillah keisha dah masuk 3 bulan 27 mac ni..27 mac jugak bday mama.. mase aku lepas bersalin dulu, mama kate keisha lahir cantik-cantik je. dier amik tarikh 27, same bday ngan mama. bulan 12 same bulan ngan papa.. hehe.. n 27 mac ni jugak den masuk kojo.. alahai malasnyeeeee... dah cuti lame ni memang malas nak masuk keje. rase mcm nak jadi suri rumah sepenuh mase n jage keisha. 

act harini 1st day keisha kat umah pengasuh a.k.a taska. konsep dier macam taska la, tapi dier buat kat umah. dier ade 3 orang staff n sorang anak dier tolong. sofar dah ader 8 orang budak termasuk keisha. n keisha paling kecik. tapi taska tu jauh gak la dari umah, tp dekat ngan umah mama. so tepakse berulang alik skit la.. huhu.. dalam hati rase risau, tp aku pegang pesan sorang member aku, dier ckp arwah mak dier pesan, kalau hantar anak kat taska kene relakan hati, kalau x anak pun akan rase ape kite rase. InsyaAllah aku yakin Allah jage keisha. Amin

so ni aku baru setle masak. kemas umah skit-skit n pastu g umah mama. tunggu kul 3, 4 aku nak g amik keisha. huh, baru bape jam aku dah rindu si kenit tu. tengok bantal dier dah tringat. haha... 

k la esok aku sambung.. act skang aku dah start berniaga online. hehe.. so pada kalian yang berminat dengan produk shaklee or catalyst boleh la pm aku. hehe.. harge sangat berpatutan.. chewaahh... ;p
nanti aku update serba sedikit pasal produk-produk tu k.. 

sebelum tu meh layan pic keisha yang latest ;-)





gtg.. bye..





No comments: