Monday, 22 July 2013

Iftar with buddies


Hari Jumaat lepas member2 kat putrajaya plan nak berbuka kat Alamanda, tempat yang dekat n cepat... hihi.. so aku plan nak kuar dari rumah kul 6.30 tapi tertido plak masing-masing... dalam kul 7 lebih sampai Alamanda. Epah, Nurul n Mel dah sampai. so aku mintak epah orderkan, sementara aku nak g surau. hurmmm sampai surau gile ramai, mmg aku dah agak dah. coz last year buke kat Alamanda, kitorang makan dulu. pastu nk g surau memang ramai sangat. 

kul 8.00 baru setle sume.. n terus g makan...lapaaaaaaa kot... xlepak lame pun, tapi tetap enjoy.. huhu.. rindunye nak lepak macam tu, tringat zaman dulu2... so lepas lepak skejap aku pun terus balik umah, chapk pun keje esknye.. so xder plan ke mana pun lepas tu..



 from left - Nurul, Epah, Tuan Tanah, Mel, Kina, Kina (ko tgok keisha dier lebih berkenan ngan rambut mel dari tgok camera, mmg ssh tau nak amik pic dier)

ok la, sekian, itu sahaja cerita saya untuk harini... hihi ;-)




No comments: