Wednesday, 28 August 2013

Keisha MS


macam lame xciter pasal keisha kan... Alhamdulillah keisha dah genap 8 bulan smalam.. 27hb ogos 2013.. huh, trase skejap je mase berlalu.. aku kalau boring2 kat ofis ni suke tengok pic2 keisha yang lame. n lately aku suke record video keisha.. bile free aku ulang kali tengok.. gelak pun sorang2..hihi kadang rindu.. rase nak cepat jer mase tu.. nak jumpe dier petang.. jmpe skejap mcm xpuas jer.. yelah dier kan jenis tido awal.. tapi kadang macam payah nak tido..skang ni suke buat prangai dulu sebelum tido..letak dalam buai, pusing sane sini..padahal mate dah lelap tu...huhhh..

tido skang pun dah berguling sane sini, kadang tu ibu nye yang kene tido sempit2 kat tepi. sebab kepala keisha dah dekat perut ibu.. kadang kelaka tgok gaya dier tido.. aritu chapik ade amik pic dier tido.. aku bersempit2 la kat tepi hujung tu.. xpla anak, tido la mane kamu suke.. ibu xkisah tido bersempit pun.. ;-)

skang ni keisha dah pandai berdiri tapi dengan bantuan la.. dier capai tangan dier baru berdiri..huhu.. tempat feveret dier kat rak tv tu.. huh, letih ibu ni lap slalu, ade plak cap jari keisha hari2..  haritu balik kampung mase raya die dah full merangkak.. kalau x kan dier merangkak skit pastu sambung mengesot..

kat kampung dier sronok la merangkak, sebab luas kan.. kalau kat umah ni merangkak skit dah berdiri.. almaklumlah ruang xbrape nak besar..huhu.. oleh sebab aku curi mase skit update blog kat ofis, so xleh nak share video keisha yang latest.. just boleh share picture jer.. kalau nak update kat umah memang xder mase la kan.. bz kononnye..hahaha..

baru2 ni keisha dah boleh turun sendiri bile berdiri.. kalau x menangis sebab xleh turun.. pandai berdiri tapi xpandai lagi turun.. kalau x pun suke hati dier lepas tangan, konon2 xsakit la bile jatuh tu.. pastu tau nangis..huhu

yeayyyy Alhamdulillah keisha berjaya...hihi.. clever anak ibu..




No comments: